Pages

Minggu, Juli 12, 2009

Pilpres di Kampungku













































Hasil Pilpres TPS IX:
- Mega-Prabowo:125 suara
- SBY-Boediono:2o8 suara
- JK-Wiranto:23 suara
-Tidak sah:10 suara

1 komentar

kangnawar 15 Juli 2009 08.29

gambare njenengan sing ndi kue;
akeh banget dadi bingung gole menthelengi